Ponsètia, com la cuido?

Bon dia família!!! Molts de vosaltres ens pregunteu com es cuida la ponsètia o flor de Nadal. Molts cops doneu per fet que es morirà després de festes, i alguns de vosaltres fins i tot dubteu que hi arribin! Però, què cal fer per que això no passi?

Hauràs de tenir en compte aquestes particularitats:

  • La ponsètia és fredolica. No li agrada gens el fred!  Vol estar en llocs amb temperatures agradables, com nosaltres. De dia estaran bé a 20 ó 22 o, i de nit que baixin de 16 graus. Però tampoc cal que la posis al costat del radiador ara, que no li faràs cap bé!
  • Li agrada la humitat ambiental. Allunya-la dels radiadors o fonts de calor. Li pots ruixar les fulles amb un vaporitzador amb aigua destil·lada.
  •  La terra, ni massa seca ni massa molla. Li has de mantenir la terra humida, ni massa seca ni massa molla, i mai regar-la entollant. En canvi, pots regar-la per immersió, posant-la en un recipient amb aigua durant 10 minuts. 
  • Vol molta llum. Deixa-la en llocs a casa teva que tinguin força llum i claror.

Tenint en compte aquests punts la teva ponsètia ha de passar totes les festes de Nadal perfectament amb vosaltres! I si de cas, després de les festes ja posarem un nou post amb algunes indicacions de supervivència i manteniment. Sort!

T'ha quedat algun dubte? Som-hi! T'escoltem!

Deixa un comentari

Nom .
.
Missatge .